Vi har taget hul på fremtiden

2020 var på alle måder et anderledes år. I Geomatic foretog vi en større ændring i vores strategi. Ændringen har været en succes, og vi har samtidig oplevet en flot vækst i resultatet i forhold til sidste regnskabsår med et positivt resultat på 3,58 mio. kr. Men hvad byder fremtiden på? Og hvordan sørger vi for, fortsat at kunne levere værdifulde indsigter og løsninger til vores kunder?

Del artikel:

Nye medarbejdere

Først og fremmest skal vores medarbejdere kunne følge med væksten og vi skal derfor have suppleret med nye og relevante kompetencer. Vi har allerede budt en ny medarbejder velkommen. Hun hedder Berit Markvard Martensen og er uddannet fra DTU med en Master i Mathematical modelling and computing. Hun kommer fra en stilling hos Ørsted og er nu i fuld gang med sit onboardingforløb i Geomatic.

Vi er glade for at have fået Berit med ombord og leder stadig efter flere dygtige medarbejdere. Kender du en, vi burde have med om bord i Geomatic, vil vi blive glade for at få et tip. Vi har to ledige stillinger for tiden, som du kan se her. 


Nyt domicil til årsskiftet

Når man arbejder aktivt og fremadsynet med data, er det vigtigt også engang imellem at kigge indad og lære af egne indsigter. Som en del af omorganiseringen og den nye virkelighed har vi derfor valgt at finde et nyt lejemål, der dækker vores fremtidige behov for mere fleksibilitet i arbejdstid og hjemmearbejde for vores medarbejdere.

Fra 1. maj vil du kunne møde os på Gammel Kongevej 60, 1850 Frederiksberg, hvor vi midlertidigt flytter ind på 17. sal. Derfra vil vi nyde udsigten over København og Øresund, mens vi venter på, at vores nye kontor på Rådhuspladsen, nærmere betegnet Regnbuepladsen 7, vil stå klar til indflytning. Efter planen skulle det gerne ske ved årsskiftet, men den endelige dato kender vi endnu ikke.

 

 

Ny generation af conzoom®. Vil du være med?

Som vi allerede har løftet sløret for, er der en ny generation af conzoom®klassifikation Danmark på vej. Det bliver den 6. generation, siden vi lancerede conzoom® i 2002. Det er vigtigt for os, hele tiden at kunne sikre vores kunder det bedste produkt på markedet, og vi har derfor valgt at ryste posen af data. Når den nye conzoom®klassifikation kommer til verden, er det i lyset af, at:

  • Vi ser store forandringer i samfundet og den måde vi bosætter os på.
  • Vi har fået adgang til nye åbne datakilder.
  • Vi anvender ændrede metoder for statistiske opgørelser.


men uden jer - intet produkt. Vi søger derfor en række brugere, som kunne tænke sig at indgå i vores referencegruppe og bistå med erfaringer og ikke mindst teste den nye conzoom®klassifikation.

Som deltager vil din indsat være ulønnet. Til gengæld får du og din virksomhed mulighed for at være first mover i markedet. Du vil komme tæt på udviklingen under en række arbejdsmøder, hvor vi byder på et par gode frokoster eller middage, hvis forholdene tillader det.

Er du interesseret? Skriv direkte til: 

 

Martin K. Glarvig portrait

Martin K. Glarvig

Founder & Data Visionary

+45 2323 2130

Linkedin

Nyt sponsorat til Gadens Børn