Jonas Stone-Bjarup ansat som CEO i Geomatic

Data- og analysehuset Geomatic fastansætter den konstituerede direktør Jonas Stone-Bjarup, der kommer fra en stilling som Director for Geomatic Insights

Del artikel:

”Geomatic har altid været en virksomhed, der har været præget af en meget stærk kultur blandt medarbejderne, hvor den faglige stolthed og høje kvalitet i leverancerne har været kerneværdier. Jonas’ kombination af data-fagligheden og et forretningsdrivende mindset er dét, jeg ser vil løfte Geomatics udvikling,” siger stifter og nuværende bestyrelsesformand Martin Glarvig.

 

Den nye direktør er rekrutteret in-house

Valget af Jonas Stone-Bjarup kommer ikke som nogen overraskelse, da han har varetaget posten som konstitueret direktør siden 1. november. Jonas Stone-Bjarup har siddet i Geomatics ledelse siden 2016, hvor han tiltrådte som kommerciel direktør. Om de nye udfordringer siger han:

 

”Geomatic er en virksomhed med et fortsat stort vækstpotentiale, som vi har et solidt fundament at realisere på. Markedet kender os godt og er glade for vores solide og værdiskabende leverancer, og det skal vi bygge videre på ved at udbrede kendskabet til vores spændvidde i vores fokusmarkeder,” forklarer han.

 

Machine learning og prædiktiv modellering er fremtiden

Geomatic er i dag især kendt for levering af segmentering, conzoom® og datakvalitetsløsninger, men har i de senere år udviklet sig til også at stå stærkt på leverancer af prædiktive modelleringer inden for churn og risk-beregninger.

 

”Vi kan med vores knowhow inden for machine learning skabe solide beslutningsgrundlag, der igen kan veksles til værdi, der kan mærkes på bundlinjen. Det er der naturligvis mange virksomheder, der er interesserede i, så dén vækst ser jeg meget frem til at understøtte,” fortæller Jonas Stone-Bjarup.

Jonas Stone-Bjarup portrait

Jonas Stone-Bjarup

CEO

+45 5172 5075

Linkedin

Om Jonas Stone-Bjarup

  • Bachelor i økonomi fra Handelshøjskolen
  • I Geomatic siden 2014, først som forretningskonsulent, fra 2016 som kommerciel direktør, fra november 2018 som konstitueret direktør og fra 1. maj 2019 som direktør
  • Tidligere Codan Forsikring og RSA (Codan & Trygg Hansa) hvor han bl,a sad i stillinger som Nordisk kampagnechef og salgschef

Privat: 44 år, gift, bor i Charlottenlund, og har tre børn