Ny Senior Business Consultant og Co-ordinator til Geomatic Insights

Geomatic Insights har med ansættelserne af Tina Holdt Forsberg og Bodil Groes budt velkommen til to nye kvinder, der på hver sin måde skal styrke divisionens projektledelse og kundehåndtering.

Del artikel:

Koordinator med baggrund fra bureauverden

Tina Holdt Forsberg kommer fra en årrække på JP Politikens Hus’ bureauer, senest Linkr, og vil i Geomatic Insights bidrage til optimering af vores leverancer og understøtte kundeoplevelsen på hele kunderejsen.

 

”Tinas fortid på kundesiden giver hende et godt udgangspunkt for at se tingene fra den anden side af bordet og bidrage med alle sine erfaringer derfra. Derfor glæder det mig meget at kunne byde hende velkommen på holdet,” fortæller Director of Geomatic Insights, Ross Whalley.

 

Selv ser Tina også frem til de nye udfordringer:

For en smule over 11 år siden blev jeg første gang præsenteret for Geomatic og X-point, der i den grad var forud for sin tid, og ret hurtigt vækkede min interesse for, hvad vi kan bruge data til. Siden har Geomatic stået for mig, som hjørnestenen i datauniverset. Da muligheden bød sig, var jeg overhovedet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville blive en del af teamet. Og da jeg endelig landede her, kunne jeg med det samme mærke, at det her, er det helt rigtige match både i opgaveløsning og kultur,” fortæller hun efter den første måned i jobbet.

 

Seniorkonsulent fra finanssektoren

Bodil Groes slutter sig til Geomatic Insights’ team af forretningskonsulenter efter et årti i den finansielle sektor og en afstikker som digital læringskonsulent i Learningbank.

 

Hun indtager rollen som rådgivningsekspert og projektleder på kundeprojekter i Geomatics leverancer af data og applikationsløsninger, hvor det er kompetencerne fra rollerne som seniorrådgiver inden for global investering og formuepleje, der nu kommer Geomatics kunder til gode.

 

Jeg er stolt over at blive en del af Geomatic Insight, der har ry for integritet, stærke værdier og professionalisme, og jeg glæder mig til tæt samarbejde med et team af passionerede og specialiserede kollegaer. I min rolle som Senior Business Consultant ser jeg frem til at komme tæt på vores kunder og bidrage med værdiskabende rådgivning og effektiv levering og implementering af løsninger”, fortæller Bodil Groes.

 

Også Director of Insights, Ross Whalley, ser frem til samarbejdet:

”Jeg er meget begejstret for at føje Bodil til mit team. Med hendes baggrund som rådgiver, vil hun tilføre teamet et boost i vores business consulting og projektledelse”.

 

Tina og Bodils kontaktinformationer

Tina Holdt Forsberg portrait

Tina Holdt Forsberg

Client Manager

+45 2938 7047

Linkedin
Bodil Groes portrait

Bodil Groes

Senior Business Consultant

+45 4020 2013

Linkedin