Nyheder

 • Vi er klar med en ny løsning for nummeroplysningsdata

  TDC/Nuuday meddelte i efteråret 2019 at de ophører med at distribuere nummeroplysningsdata i én samlet, national løsning, under reference til den såkaldte §31 i lov om konkurrence- og forbrugerforhold på telemarkedet (Teleloven). Geomatic har siden arbejdet på at kunne tilbyde et alternativ. Det er vi nu klar med!

  Læs mere
 • Strategiændring i Geomatic flytter fokus til kerneforretningen

  I april iværksattes en strategiændring, der flytter vores fokus til kerneforretningen; indsamling, bearbejdning og formidling af samfundets data og en servicering af markedet gennem styrkede partnerskaber. Ændringen betyder nedskæring i medarbejderstaben, heriblandt virksomhedens CEO og CSO.

  Læs mere
 • Orientering om ændringer hos Geomatic

  Geomatic foretager større ændringer i vores strategi, og dermed tilpasser vi vores organisation.

  Læs mere
 • Nu forhandler Checkbiz det nordiske segmenteringsværktøj conzoom®

  Det svenske datahus Checkbiz tilføjer formidlingen af conzoom® til deres portefølje af data for at imødekomme markedets efterspørgsel på ikke bare hårde fakta og tal, men også de bløde værdier, der kendetegner de mennesker, de har i deres kundebaser. For Geomatic betyder det nye partnerskab en solid salgskanal på det svenske marked.

  Læs mere
 • Nu gør vi telemarketing lettere og billigere sammen med The Data Company | Geomatic

  I samarbejde med The Data Company har vi skabt et nyt setup til telemarketing, som på flere vigtige parametre giver dig mulighed for at optimere dine telemarketingprocesser og dermed din ROI. Vi gør det både lettere og billigere at udvælge segmenterede leads og få ringet på dem hurtigt, og vi rådgiver samtidig både strategisk og taktisk, så du kan få mest muligt ud af dine indsatser.

  Læs mere