Nyheder

 • Geomatic bliver en del af Volaris

  Efter 20 år som ejerledet virksomhed, har vi nu valgt at blive en del af en global aktør inden for softwareudvikling og dataservices (DaaS).

  Læs mere
 • Nu kan vores færden kortlægges med conzoom® og mobilitetsdata fra mobiltelefoner

  Geomatic har indgået et samarbejde med teleselskabet Hi3G om kortlægning af, hvordan vi bevæger os rundt i landet. Det sker helt anonymiseret ved hjælp af statistiske data fra mobiltelefoner beriget med conzoom®.

  Læs mere
 • Velkommen til det nye conzoom® G6

  Vi går i luften med et endnu bedre og mere nuanceret conzoom® generation 6. Her får du et overblik over alt, hvad der er nyt og forbedret sammenlignet med den tidligere version.

  Læs mere
 • Vi har taget hul på fremtiden

  2020 var på alle måder et anderledes år. I Geomatic foretog vi en større ændring i vores strategi. Ændringen har været en succes, og vi har samtidig oplevet en flot vækst i resultatet i forhold til sidste regnskabsår med et positivt resultat på 3,58 mio. kr. Men hvad byder fremtiden på? Og hvordan sørger vi for, fortsat at kunne levere værdifulde indsigter og løsninger til vores kunder?

  Læs mere
 • Geo-demografiske variable fra Geomatic skal hjælpe med at forebygge brande

  Geo-demografiske variable fra Geomatic skal hjælpe med at forebygge brande brande er én af de ulykker, vi alle frygter allermest; tanken om at vores hjem og alle vores ejendele ædes op af flammerne eller – og værre – at nogen, vi kender, skulle blive fanget i en brands ubarmhjertige ild og røg. I sit speciale på Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet har Naomi Crump i samarbejde med Beredskabsstyrelsen undersøgt, om modellering af geo-demografiske data kan bidrage til forudsigelse af brandrisiko. Vi lånte hende dataene, og her er hendes resultater, der nu er udgangspunkt for et stort nationalt studie.

  Læs mere