Cookiepolitik

Cookiepolitikken vedrører de data, der indsamles på vores websites via cookies. Indsamlingen samt håndteringen af data, der indsamles via cookies, er reguleret af ePrivacydirektivet, der snarligt erstattes af en ePrivacyforordning

Persondatapolitik

Persondatapolitikken vedrører alle andre personoplysninger, der er indsamlet uden brug af cookies. Indsamling og håndteringen af disse data er reguleret af Databeskyttelsesloven

1. Cookiepolitik

 

1.1. Introduktion

Når du besøger et Geomatic-website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre Geomatics indhold, og til at øge værdien af de sites, du benytter på vores website. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. I punkt 1.3 finder du en vejledning til, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der allerede måtte være koblet på dig.

 

Geomatic ejer og udgiver følgende sites:

www.geomatic.dk

www.conzoom.dk

retrify.dk

www.conzoom.com

www.conzoom.eu

apps.conzoom.eu

www.ejendomsdatabasen.dk

 

1.2. Opbevaring af cookies

 

Nogle cookies slettes, så snart du forlader vores site, mens andre lever længere. De fleste cookies har en levetid på 12-24 måneder. Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden.

 

1.3. Undgå cookies

Hvis du ønsker at undgå cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik på den relevante browser for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles:

 

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser til at få mere information om cookie-indstillingerne. Det gør du typisk ved at trykke F1. Søg efter "cookies".

 

1.4. Sådan bruger vi cookies

Vi bruger cookies til at give brugerne en optimal oplevelse på sitet og til at målrette vores markedsføring.

Når du besøger Geomatics websites, indsamles oplysninger, der analyserer dit device og tilpasser visningen af sitet (så du fx får mobilsitet vist, når du besøger os fra din smart phone), husker dit login på vores produktplatforme, analyserer længden af dit besøg og anden information, der dels forbedrer din brugeroplevelse, og dels giver os viden, vi bruger til at tilpasse og forbedre websitenes indhold og udseende.

Vi anvender Google Analytics, som sætter cookies til at samle statistik om brugen – men ikke om brugerne. Vi sætter en cookie, der fortæller sitet, om din browser kan vise javascript eller ej. Vi bruger også Google Analytics til at indsamle statistik om brugeradfærd samt overvåge, om vores indhold performer efter hensigten.

Vi bruger ligeledes cookies til markedsføring.

Vi anvender cookies fra samarbejdspartnere (tredjeparts-cookies). Vi bruger anonymiserede data i vores analyser, men tredjeparterne kan også have indsamlet personhenførbare data.

 

Cookies & tredjeparter

Formål

Geomatic log-in

Drift

Google Adwords

Marketing

Google Tag Manager

Trafikmåling

Google Universal Analytics

Drift & Trafikmåling

LinkedIn Tag Manager

Trafikmåling

 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Husk dog, at fravælger du cookies, mister du mange brugervenlige fordele. Fx at sitet ikke kan huske de informationer, du ønsker at sende til os.

 

 

2. Persondatapolitik

 

2.1. Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger eller abonnent, eller i øvrigt bruger vores services.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på i forhold til vores site.

 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsadresse samt betalingsoplysninger i forhold til CVR og EANnr. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb af ydelse.

 

2.2. Personoplysninger

Geomatic indsamler aldrig proaktivt personoplysninger. Kun hvis du har givet os dine oplysninger, fx gennem tilmelding til vores nyhedsbrev, registrering på vores produktplatforme mv., behandler vi personoplysninger.

 

Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til at gennemføre den service, som oplysningerne er registreret i forbindelse med. Endvidere afgiver Geomatic aldrig personoplysninger til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. 

 

2.3. Behandling af data

Geomatic behandler offentlige åbne data, altså teledata, ejendomsdata og erhvervsdata mv.

På baggrund af de offentlige data udfærdiger Geomatic statistik, som anvendes i forbindelse med vores kundeprojekter, således vores kunder kan opfylde sine forpligtelser samt overholde gældende lovgivning (fx kreditvurdering mv.), deslige optimering af markedsføring.

 

Ligeledes indkøbes statistiske data fra Danmarks statistik.

 

Vores segmenteringsværktøj conzoom® er baseret på åbne samt statistiske data fra ovenstående kilder.

 

Persondata derimod behandles udelukkende efter instruks fra vores kunder i overensstemmelse med Databeskyttelsesloven.

 

2.4. Beskyttelse af personoplysninger

Dine personlige oplysninger skal ifølge lovgivningen opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på sikre og certificerede IT-systemer med restriktiv adgang, der er placeret i kontrollerede faciliteter i Danmark. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt og følger dine rettigheder som bruger.

 

Ved dataoverførsler bruges sikrede FTP-servere. For at sikre os bedst muligt mod brugere der uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Data sendes i øvrigt altid krypterede.

 

2.5. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

2.6. Formål

Personlige oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, for at kunne levere de services, lige netop du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

2.7. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til formålet. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der er godkendte af EU og kan garantere dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

2.8. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, som Geomatic har ansvar for, er forkerte, har du også ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@geomatic.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.