Web-services, der gør det let for dig og dine kunder

Få opdaterede og relevante data leveret direkte i dit ERP- eller CRM-system, hjemmeside eller sagsbehandlingssystem i realtid og døgnet rundt.

Gør det let for kunden

Geomatic stiller et åbent API til rådighed, der hjælper kunden, når de skal oprette sig på din hjemmeside ved selv at færdiggøre indtastningen af adresse eller selv finder den, når der indtastet et telefonnummer. API'et kan opbygges med en række forskellige data og du har mulighed for at udstille til kunden, hvilke data, du beriger deres kundeprofil med.

Gør det let for dig selv

Geomatic tilbyder også web-services, der automatisk beriger en ny kunde med data om fx ejendom, conzoom®, CVR eller andre variable. Derved har du fra start alle relevante data på kunden til gavn for din kundeservice, segmentering og salgsoptimering.

Validerede data fra start minimerer fejl og besvær

Med en web-service på relevante data sikrer du, at du får validerede data fra kundeforholdets start og kunden slipper for besværet ved fejl- eller dobbeltregistreringer. Du slipper desuden for at vente på at få de relevante data

Lad web-services gøre det let for dig

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter Jørgen Rossen dig for en dialog om den optimale løsning for din virksomhed

person_outline
mail_outline
phone

Bliv klar til den nye dataforordning

Bliv klar til den nye dataforordning

Indtast dine oplysninger og få vores gratis guide til CRM- og marketingsprofesionelle.

(du accepterer samtidig, at vi sender dig nyhedsbreve og invitationer til vores events. Du kan selvfølgelig framelde dig igen)