Dygtig og engageret udvikler

Kunne du tænke dig at arbejde i en fagligt kompetent udviklingsafdeling, som hele tiden holder sig opdateret med de seneste værktøjer og teknologier?

Så er Geomatic måske stedet for dig. Vi er en lille udviklingsafdeling i en mindre virksomhed, hvor alle er åbne og nysgerrige efter at afprøve nye ideer. Der er som regel ikke langt fra idé til handling, og du vil med dine input også kunne være med til at påvirke, hvordan vi arbejder.

Arbejdsopgaverne spænder teknologisk vidt, fra design af databaser til front-end udvikling. Vores back-end udvikler vi i C# med MS SQL Server og anvender ASP.NET Web API til at udstille RESTful API'er til både intern og ekstern brug. På front-end siden er det JavaScript med Ember.js som web framework.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø og har en flad organisationsstruktur hvor alle kan tale med hinanden, og hvor der også er tid til en omgang bordfodbold eller FIFA med kollegaerne.

Stillingen er på fuld tid med arbejdssted i det centrale København. Vi tilbyder 5 ugers ferie + 5 feriefridage, flekstid, pension, sundhedsforsikring og kantineordning og gode rammer for socialt samvær.

Spørgsmål til stillingen?

Du er velkommen at kontakte Asbjørn Andersen på telefon 

+45 6178 7872

eller e-mail asa@geomatic.dk

Vores forventninger til dig

Grundlæggende forventer vi at du er en alsidig og dygtig udvikler, der sætter en ære i at levere løsninger af højeste kvalitet. Objekt-orienteret udvikling sidder på din rygrad, og du finder det naturligt at skrive velstruktureret og letlæselig kode.

Du bør have erfaring med C# og .NET eller lignende, men samtidig have interesse for at arbejde med teknologier og biblioteker uden for Microsoft verdenen.

Det er endvidere en fordel, hvis du kender til design og udvikling af webservices og relationelle databaser (MS SQL Server).

Da vi også udvikler rige klient-side web-applikationer, er erfaring JavaScript og moderne web-baseret front-end udvikling et stort plus.

 

Ansøgninger

Send din ansøgning og CV til job@geomatic.dk med emnet (subject) "Udvikler". For at komme i betragtning til jobbet skal du i din ansøgning demonstrere, at du er en dygtig udvikler. Har du f.eks. en profil på Stack Overflow, eller har bidraget til open-source projekter, så må du meget gerne linke til disse.

 

Om Geomatic

Hvad laver vi?

Geomatic løser komplekse opgaver som bl.a. dataintegration af markedsdata, herunder bearbejdning og behandling, kampagnestyring, opdatering af kunde- og medlemsdatabaser, optimering af effekten ved direct marketing mv. Vi gør vores kunder i stand til bedre at forstå - og derigennem kunne nå - deres marked.

Geomatic blev stiftet i 2002, og vi har siden udviklet os fra analysevirksomhed til at være markedsledende indenfor demografisk segmentering og markedsdata. Vores markedsdata udbydes gennem webservices https://apps.conzoom.eu/api/v1/doc og flere webapplikationer.

Vores produkter bygger på egenudviklet software, der giver os mulighed for at skræddersy løsninger tilpasset kundens behov. Behovene er mange og Geomatic arbejder fleksibelt og altid tilpasset kundens behov.

Hvor store er vi?

Geomatic har i dag 30+ ansatte, men vi er i vækst og på udkig efter flere nye dygtige medarbejdere. Vi har en solid økonomi og blandt vores kunder er nogle af de største virksomheder i Danmark, indenfor en bred vifte af brancher som f. eks. telefoni, bank, forsikring, energiforsyning og marketing.

Vi er ved at ekspandere vores forretning i Norden, og har siden 2013 også et kontor i Stockholm.

Hvem arbejder hos os?

I udviklingsafdelingen er vi i dag 5 programmører, men søger flere. Derudover har vi en analyseafdeling, som bl.a. laver vores conzoom®klassifikation og løser konsulentopgaver for vores kunder.

Resten af flokken står for salg, marketing og ledelse, og sørger for at vi hele tiden har noget at lave.