Om Geomatic

Geomatic er et data- og analysehus, der løser opgaver på tværs af den offentlige og private sektor inden for rådgivning om og behandling af data. Vi strukturerer, analyserer og beriger data for at hjælpe vores kunder med bl.a. segmentering, modellering, data management og customer contact management, så de kan træffe de bedst mulige datadrevne beslutninger.

Vi har mange års erfaring med analyser, der kombinerer demografiske data med geografi, ejendomsdata, kundedata og alt, der ligner. Vi hjælper vores kunder med både at forstå, rense og vedligeholde deres data, at anvende dem optimalt og benytte de rigtige data til de rigtige opgaver.  

 

Det tror vi på

Vi ønsker at fremme forståelsen af vores samfund både som en helhed og i udsnit ved at indsamle, opdatere, berige og strukturere data. Det gør vi ved at hjælpe vores kunder med at optimere datakvaliteten og identificere mønstre, som gør det muligt at tage de rigtige beslutninger - i en verden, hvor mængden af data er enorm. Og vi gør det med vores egne analyser og rapporter, der fremhæver træk og tendenser i vores samfund, som viser sig i data.

At have adgang til data og viden er et privilegium, der samtidig giver os et ansvar for at dele relevante indsigter for at skabe værdi og vækst for alle - og samtidig fremme en god dataetik. Det har vi praktiseret siden Geomatics grundlæggelse i 2002, og hensynet til etik og lovgivning er en naturlig ramme for vores arbejde.

 

Vores værdier

PROFESSIONALISME

Vores passion for at bidrage til den maksimale værdiskabelse. Vores holistiske tilgang gør os i stand til at se det store billede uden at miste blikket for detaljen.

 

INNOVATION

Evnen til at inspirere hinanden til at finde nye løsninger. Vi lader kreativiteten råde og omdanner den til værdi og relevans.

 

OMTANKE

Vores ønske om at sikre, at alle er i gode hænder hos os. Vores kundeforhold og interne virksomhedskultur er baseret på empati og dedikeret teamwork.

 

TILLID

Vores integritet og åbenhed gør os pålidelige. Vi møder hinanden og vores kunder med en åben og konstruktiv dialog.

Ring og hør mere om Geomatic

Vores rådgivere sidder parat til at høre mere om dine udfordringer

+45 7020 5046 

Geomatic

Bliv klar til den nye dataforordning

Bliv klar til den nye dataforordning

Indtast dine oplysninger og få vores gratis guide til CRM- og marketingsprofesionelle.

(du accepterer samtidig, at vi sender dig nyhedsbreve og invitationer til vores events. Du kan selvfølgelig framelde dig igen)