Geomatic styrker ledelsesgruppen med ansættelsen af ny CFO

Del artikel:

Geomatic henter profilen Peter Nordgaard ind som ny CFO og styrker dermed ledelsesgruppen yderligere. Peter Nordgaard har omfattende erfaring med rekonstruktion af store selskaber, og i at arbejde inden for områderne machine learning og datamining, samt som CFO.  Peter er desuden associate professor på en række danske og internationale universiteter og MBA-skoler inden for finance og operations management.

 

”At få Peter med på holdet er en vigtig styrkelse af ledelsen, fordi han kommer til at bidrage med sin enorme videnskapacitet og erfaring,” fortæller Managing Director, Jeff Saul. ”Dermed har vi samlet et ledelsesteam, der virkelig kan tage fat og bidrage med hver deres ekspertise, og det forventer jeg vil smitte positivt af på de resultater, Geomatic kommer til at levere, ikke bare for os selv, men også for kunderne,” vurderer han.

 

Det er en motivation og begejstring, Peter Nordgaard deler:

"Geomatic er et utroligt spændende sted, der arbejder med de førende B2C-virksomheder i Norden, og de leverer forretningskritiske data og analyser. Det ser jeg frem til at være en del af”

Peter Nordgaard, CFO

 

Peter Nordgaard tiltrådte 1. september 2018 og afløser den tidligere økonomidirektør Jonathan Pentz-Møller, der har valgt at fokusere på sit selvstændige regnskabsbureau med base i London.

 


OM PETER NORDGAARD 

Bestyrelsesposter i bl.a. Radio24syv, Bladkompagniet, Boliga, JobZonen, JydskeVestkysten

  • 2016 – 2018: CFO, Coinify
  • 2016 – 2016: CFO, Playground Distribution
  • 2007 – 2015: CFO, Berlingske Media

For yderligere information, kontakt venligst:
Peter Nordgaard
+45 3171 3107
pno@geomatic.dk

Gå til Peter Nordgaards LinkedIn-profil

 


OM GEOMATIC

Geomatic er det data- og analysehus med speciale i data science og Master Data Management-løsninger, som en lang række af Nordens førende virksomheder foretrækker at samarbejde med, når de vil sætte deres egne og offentligt tilgængelige data bedre i spil på måder, som både betaler sig, og som samtidig giver dem større sikkerhed, nemmere nytteværdi og bedre beslutninger

 

Geomatic rådgiver om hele processen fra dataindsamling, validering, strukturering og berigelse til behandling, analyse, segmentering og operationalisering af data

 

keyboard_arrow_right Læs mere om Geomatic