Leads til DM/TM

Vi leverer kvalitetssikrede leads, så du får fuldt udbytte af din markedsføring og rammer den rette modtager målrettet og præcist

Gode kundeemner giver høj konverteringsrate

Vi trækker leads, der konverterer fra officielle, kvalitetssikrede registre, og vi kan segmentere dem ud fra talrige data, der bidrager til løfte potentialet i hvert enkelt lead, du kontakter.

Du kan få segmenteret leadene ud fra:

  • Geografi
  • Familitype
  • Bilrådighed
  • Boligtype
  • conzoom®

 

Vælg mellem mere end 800 variable, som vi arbejder med. Du kan se et udsnit af dem i vores datakatalog 

 

Berlingske: Sådan løftede vi salgsraten fem gange

Vi oplevede en salgsrate, der var fem gange så høj, når vi segmenterede ved hjælp af blandt andet conzoom®data, sammenlignet med at ringe ud til tilfældige

- Jonas Nørgaard, data scientist, Berlingske

 

Vi kender reglerne for direct marketing og telemarketing

Vi har solgt leads til markedsføring igennem mange år, og det gør vi altid med udgangspunkt i lovgivning. Derfor følger der naturligvis rådgivning med, når vi sælger leads, så vi sikrer, at du få de helt rigtige emner til lige netop den kampagne, du planlægger.

 

Desuden sikrer vi, at dine leads ikke står på Robinsonlisten (privatperonser) eller er reklamebeskyttede (virksomheder), og vi arbejder løbende på at minimere risikoen for, at vores database ikke rummer børn og unge, døde eller fratrådte personer.

 

Det er alt sammen faktorer, du som virksomhed har et juridisk ansvar for at undgå, så gør det let for dig selv ved at købe kundeemner, der tager højde for det. Så undgår du også klager og potentielt dårlig omtale.

 

Vores Advisory team udgiver også løbende juridiske notater og guides til ikke-jurister, hvor du kan blive klogere på de juridiske rammer for brugen af data til uanmodet markedsføring. 

 

Gå til Advisory

Tania Holm Linke

Key Account Manager & Senior Consultant

+45 6043 3083

Kvalitetssikrede leads

Tania Holm Linke hjælper dig med at få kvalitetssikrede kundeemner til markedsføring

person_outline
mail_outline
phone

Tilmeld dig Geomatics nyhedsbrev