KEY ACCOUNT MANAGER

Key Account Manager til salg og rådgivning inden for data- og analyseløsninger

Geomatic leverer som data- og analysehus indsigt og segmentering til en bred vifte af B2C-virksomheder i Norden fra banker og forsikringsselskaber, til detail-, tele- og energisektoren og offentlige organisationer. Vi er i hastig vækst og har derfor brug for at udvide vores Geomatic Data Science-team med en professionel og ambitiøs key account manager til salg af løsninger inden for data, analyse og segmentering.

Som key account manager bliver du en del af en arbejdsplads med energiske og ambitiøse kollegaer, hvor der er højt humør og fri omgangstone – selvom vi har travlt. Du får en stilling med spændende og alsidige udfordringer, hvor du arbejder tæt sammen med teknikere og eksperter i et dynamisk, performancedrevet og tværfagligt miljø.

 

Om Geomatic

Geomatic er et data- og analysehus, der løser opgaver på tværs af den offentlige og private sektor inden for rådgivning om og behandling af data. Vi strukturerer, analyserer og beriger data for at hjælpe vores kunder med bl.a. master data management, segmentering og modellering, så de kan træffe de bedst mulige datadrevne beslutninger.

Vi er specialiserede inden for datakvalitet, datanalyse og juridisk rådgivning om brugen af persondata og betjener kunder i hele Norden fra vores kontor i det centrale København.

Om Geomatic Data Science

Geomatic Insights leverer data og løsninger, der gennem indsigt i kunder og marked driver virksomheder frem og gør dem bedre i stand til at træffe datadrevne beslutninger. Vi er 14 personer i teamet, der både varetager salg, rådgivning og analyse, og vi arbejder tæt sammen med Geomatics andre afdelinger om at levere professionelle og fagligt velfunderede løsninger til vores kunder.

 

Din profil

Som key account manager får du ansvaret for salg af vores løsninger inden for markeds - og kundesegmentering, datasalg samt modellering. Dine væsentligste opgaver er at udbygge den eksisterende kundeportefølje på det danske marked, samt at fastholde og pleje de tætte relationer til vores eksisterende kunder.

Vi forestiller os, at du kommer fra bureauverdenen eller lignende industri og kan genkende følgende kompetencer hos dig selv:

 • Erfaring med B2B-salg
 • Erfaring med salg af data- og segmenteringsløsninger er en fordel
 • Et stærkt selvstændigt og proaktivt drive, men med øje for samarbejde
 • God forretningsforståelse
 • Ambitiøs
 • Ansvarsfuld
 • Målrettet

 

Vi tilbyder

 • En alsidig hverdag i et tværfagligt miljø med plads til idéer, kreative indslag og et højt tempo
 • Gode kolleger i et team af åbne og engagerede kolleger med en ærlig og uhøjtidelig tone
 • Et job med i et troværdigt firma med kvalitetsprodukter
 • En god grundløn plus attraktiv provisionsmodel
 • 5 ugers ferie + 5 feriefridage, flekstid, pension, sundhedsforsikring og kantineordning og gode rammer for socialt samvær

Send os din ansøgning samt CV, mrk. "Key Account Manager" på e-mail: job@geomatic.dk senest den 23. februar 2018.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Group CCO Jonas Stone-Bjarup på telefon +45 5353 8480

Følg vores hverdag på Instagram

#geomaticlife