Få flere gode kunder med en datadrevet tilgang

 

Øg værdien af din kundesegmentering

Er dine kunder registreret i en kundedatabase, har du sikkert allerede en grundlæggende viden om dem, som fx hvor de bor og deres købshistorik. Vi hjælper dig med at udvide dit kendskab til kunderne ved at supplere din eksisterende viden med nye indsigter, så din kundesegmentering får større værdi og effekt.

 

Tilpas forretningen til oplandet

Vi analyserer dine butiksoplande og giver dig indsigt i de demografiske og forbrugermæssige tendenser i området, så du kan tilpasse din butik og vælge de bedste nye lokationer, når du planlægger at åbne nye forretninger og udvikle de eksisterende.

 

Få dit budskab set med optimeret markedsføring

Med et indgående kendskab til dine eksisterende kunder, kan du markedsføre din forretning mere målrettet og dermed opnå en større effekt for dit markedsføringsbudget. Vi rådgiver om segmentering, og hvordan du placerer dig de rigtige steder på det rigtige tidspunkt, så dit budskab bliver set.

 

Læs også: Analyse af nordiske B2C-virksomheders databrug

 

Vi har bl.a. arbejdet med:

Synoptik Q8 Nespresso

Kend dine kunder og få flere af dem

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter Oliver Newton dig for en dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte dine data bedre

person_outline
mail_outline
phone

Bliv klar til den nye dataforordning

Bliv klar til den nye dataforordning

Indtast dine oplysninger og få vores gratis guide til CRM- og marketingsprofesionelle.

(du accepterer samtidig, at vi sender dig nyhedsbreve og invitationer til vores events. Du kan selvfølgelig framelde dig igen)