Opdaterede og validerede kundedata

Kundedata er dit råstof, når du skal sende varer, regninger eller breve, samt når du vil øge dit kendskab til dine kunder og dit marked. Vi hjælper dig med at vaske og holde dine data opdaterede.

MDM Transparent

Gode kundedata giver mindre besvær

Slip for returpost og varer, der ikke kan leveres ved at sørge for at dine kundedatabase er opdateret. Det sparer dig for tid og penge og giver kunderne et mere professionelt indtryk af din virksomhed.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige set-up til din virksomhed inden for datavask og data management.

 

Kundedatabasen skaber indsigt

Dine kundedata danner grundlag for dine kundeanalyser, så jo bedre data, jo mere præcise analyser. Sørg for, at dine data er opdaterede, så du får et retvisende indblik i størrelsen på dine kundedatabase og deres geografi, ligesom du sikrer det bedste udgangspunkt for kundeanalyser og potentialeberegninger. 

 

Opdatér dine kundedata jævnligt

Kunderne flytter, ændrer navn og skifter telefonnummer og de får ikke altid meddelt det. På en typisk måned flytter godt 60.000 privatpersoner adresse, 20.000 får nyt telefonnummer og 5.000 udrejser eller går bort. Virksomheder flytter også - hele 4.000 virksomheder ændrer adresse månedligt. Hvor mange af dine kunder er flyttet siden du sidst fik vasket dine kundedata?

 

Du undgår juridiske problemer og dårlig omtale

Når du kontakter dine kunder ud fra en vasket kundedatabase, undgår du at ringe en forkert person op eller sende en regning eller varer til en afdød. Det effektiviserer dit arbejde og du slipper for misforståelser som følge af et telefonnummer, der nu tilhører en anden m.v. 

 

Bedre data og mindre besvær

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter Oliver Newton dig for en dialog om, hvilken vaskeløsning, der passer til din forretning

person_outline
mail_outline
phone