Cookie- og privatlivspolitik

Senest opdateret den 8. september 2016

Geomatic indsamler oplysninger om alle besøg på geomatic.dk. Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold samt styrke dens tekniske funktionalitet. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, deres formål samt hvilke 3. parter, som har adgang til dem.

 

HVAD ER COOKIES?

Cookies består af små tekstfiler, som i kortere eller længere tid lagres på din computer, telefon, tablet el.lign. Cookies gør det blandt andet muligt, at identificere din computer ved tilbagevendende besøg for at lave statistik for brugeradfærd på sitet samt at registrere et log-in på en webservice. 

 

HVILKE COOKIES ANVENDES PÅ Geomatic.dk?

Geomatic.dk anvender 1. og 3. parts cookies, som er uddybet nedenfor:

 

1. parts cookies:

Når du bruger vores log-in service, anvendes der cookies for at huske, at du er logget ind i systemet. Disse cookies kan kategoriseres som nødvendige cookies og udløber ved endt session. Der er ikke nogle personlige oplysninger i vores cookies og de indeholder endvidere ikke skadelige koder, såsom virusser.

 

3. parts cookies:

Geomatic.dk anvender 3. parts cookies fra Google Analytics til at måle trafikken samt brugeradfærd på hjemmeside. Formålet er at give brugeren den bedste oplevelse ved at tilpasse indholdet af siden, således den matcher din og øvrige brugers interesser og hensigt med besøget af hjemmesiden. 

Levetiden på disse cookies afhænger af typen og varierer mellem én session til 5 år.

 

HVORDAN FRAVÆLGER JEG COOKIES?

Ønsker du at fravælge 1. parts cookies, kan du blokere dem ved at klikke her

Ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, skal du klikke her 

 

PERSONSOPLYSNINGER

Geomatic indsamler aldrig proaktivt personoplysninger. Kun hvis du har givet os dine oplysninger f.eks. gennem tilmelding til vores nyhedsbrev, registrering på apps.conzoom.eu m.v., behandler vi personoplysninger. Vi bruger udelukkende dine personoplysninger til at gennemføre den service, som oplysningerne er registreret i forbindelse med. Endvidere afgiver Geomatic aldrig personoplysninger til trediepart medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.  

 

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personlige oplysninger skal ifølge lovgivningen opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på computere og systemer med restriktiv adgang, der er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og følger dine rettigheder som bruger. Ved dataoverførsler gennem internettet, kan vi dog ikke garantere 100 procent sikkerhed. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre brugere uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Ønsker du indsigt eller ændringer i de personoplysninger, som er registreret om dig hos Geomatic, skal du rette henvendelse til info@geomatic.dk eller ringe på 7020 5046. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod en registrering i henhold til Persondataloven. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ligeledes mulighed for at rette henvendelse til Datatilsynet.

 

UDGIVER

Geomatic.dk ejes og publiceres af:

 

Geomatic a/s

Sankt Gertruds Stræde 10

1129 København K

+45 7020 5046

info@geomatic.dk

 

Bliv klar til den nye dataforordning

Bliv klar til den nye dataforordning

Indtast dine oplysninger og få vores gratis guide til CRM- og marketingsprofesionelle.

(du accepterer samtidig, at vi sender dig nyhedsbreve og invitationer til vores events. Du kan selvfølgelig framelde dig igen)